By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Elassona PressElassona PressElassona Press
  • Αρχική
  • Αθλητικά
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ Εθνική
    • Τοπικό
      • Α’ Τοπικό
      • Β’ Τοπικό
      • Γ’ Τοπικό
    • Αγγλία
    • Γαλλία
    • Γερμανία
    • Ισπανία
  • Επικαιρότητα
    • Ελλάδα
    • Τοπικά
    • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Αγροτικά
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
Reading: ΕΦΕΤ: Οι επτά οδηγίες – συμβουλές για την Τσικνοπέμπτη
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Elassona PressElassona Press
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Αθλητικά
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ Εθνική
    • Τοπικό
    • Αγγλία
    • Γαλλία
    • Γερμανία
    • Ισπανία
  • Επικαιρότητα
    • Ελλάδα
    • Τοπικά
    • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Αγροτικά
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Elassona Press > Blog > Επικαιρότητα > Ελλάδα > ΕΦΕΤ: Οι επτά οδηγίες – συμβουλές για την Τσικνοπέμπτη
ΑρχικήΕλλάδαΕπικαιρότητα

ΕΦΕΤ: Οι επτά οδηγίες – συμβουλές για την Τσικνοπέμπτη

elassonapr
Last updated: 20 Φεβρουαρίου 2025 13:01
elassonapr
4 μήνες ago
Share
SHARE

Επτά οδηγίες – συμβουλές δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστα και απρόοπτα περιστατικά την Τσικνοπέμπτη (20/02) ημέρα που καταναλώνονται κατεξοχήν κρεατικά. Πρόκειται για συμβουλές που αφορούν κατεξοχήν το ψήσιμο των κρεάτων.

Η Τσικνοπέμπτη που γιορτάζεται την δεύτερης εβδομάδας των Αποκριών, της λεγόμενης Κρεατινής, είναι μέρα που συνοδεύεται από παραδοσιακές παρασκευές κρεάτων στις ψησταριές.

Για να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη με ασφάλεια ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες του ΕΦΕΤ:

  • Αποψύχουμε καλά τα κατεψυγμένα τρόφιμα πριν τα ψήσουμε
  • Βεβαιωνόμαστε ότι το φαγητό είναι καλοψημένο
  • Γυρίζουμε το τρόφιμο συχνά για να ψηθεί ομοιόμορφα
  • Βεβαιωνόμαστε ότι το κρέας έχει ψηθεί στο εσωτερικό του
  • Καμένο δεν σημαίνει καλοψημένο
  • Ακόμη κι αν το κρέας είναι καμένο εξωτερικά, μπορεί να μην είναι καλά ψημένο από μέσα.
  • Γι’ αυτό ψήνουμε, πάντα, ομοιόμορφα, σε σταθερή θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ

You Might Also Like

Τσιάρας: Ο πρωτογενής τομέας δεν είναι απλώς αριθμοί είναι άνθρωποι-Σύσκεψη με τους προέδρους των Αγροτικών Συνεταιρισμών του Δήμου Τυρνάβου

Απόδραση στη χιονισμένη Καλλιπεύκη και τη λίμνη Κατή επέλεξαν οι Λαρισαίοι

Καπετάνος: «Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε ένα πρόσωπο μοναδικό, αναντικατάστατο, ανεκτίμητο: τη Μητέρα»

Συνάντηση της ΔΕΕΠ Νέα Δημοκρατία Λάρισας με τον Γενικό Γραμματέα Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής

Μεγάλες καταστροφές στις δεντροκαλλιέργειες του πρώην Δ. Νέσσωνος – Σε απόγνωση οι καλλιεργητές

TAGGED:ΕλλάδαΕπικαιρότιτα
Share This Article
Facebook Email Print
Previous Article Κακοκαιρία Coral: Πορτοκαλί συναγερμός στη χώρα έως τη Δευτέρα για έντονο κύμα ψύχους
Next Article Σημαντική μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές υπερεργασίας, υπερωριών, νυχτερινών και αργιών

Find Us on Socials

© 2024 ElassonaPress
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?