By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Elassona PressElassona PressElassona Press
  • Αρχική
  • Αθλητικά
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ Εθνική
    • Τοπικό
      • Α’ Τοπικό
      • Β’ Τοπικό
      • Γ’ Τοπικό
    • Αγγλία
    • Γαλλία
    • Γερμανία
    • Ισπανία
  • Επικαιρότητα
    • Ελλάδα
    • Τοπικά
    • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Αγροτικά
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
Reading: Σε πρόγραμμα αξιοποίησης των υπολειμμάτων Οινοποίησης ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Elassona PressElassona Press
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Αθλητικά
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ Εθνική
    • Τοπικό
    • Αγγλία
    • Γαλλία
    • Γερμανία
    • Ισπανία
  • Επικαιρότητα
    • Ελλάδα
    • Τοπικά
    • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Αγροτικά
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Elassona Press > Blog > Αθλητικά > Τοπικό > Αγροτικά > Σε πρόγραμμα αξιοποίησης των υπολειμμάτων Οινοποίησης ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου
ΑγροτικάΑρχικήΕλλάδαΕπικαιρότηταΛάρισαΟικονομία

Σε πρόγραμμα αξιοποίησης των υπολειμμάτων Οινοποίησης ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου

elassonapr
Last updated: 12 Νοεμβρίου 2024 19:41
elassonapr
7 μήνες ago
Share
SHARE

Σε μια ακόμη πρακτική καινοτομίας προχωρά ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, σε στενή συνεργασία με τους συμμετέχοντες του προγράμματος αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις και στηρίζοντας τον εξελισσόμενο τομέα της Βιοοικονομίας.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο, στο αρχοντικό Καράσσου μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ημερίδα κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η παρουσίαση του προγράμματος «ΟΙΝΟΒΙΟ», που αφορά την αξιοποίηση των υπολειμμάτων οινοποίησης ώστε να εξυπηρετηθούν οι σκοποί της βιοοικονομίας,

Η παρουσίαση του έργου ΟΙΝΟΒΙΟ έγινε από τον καθηγητή Ενόργανης Χηµικής Ανάλυσης Φυσικών Προϊόντων, Εργαστήριο Χηµείας, Τµήµα Επιστήµης Τροφίµων & ∆ιατροφής του Ανθρώπου, Σχολή Επιστηµών Τροφίµων και ∆ιατροφής, Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Αθηνώνκ. Πέτρο Ταραντίλη και τη ∆ιευθύντρια του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Aναστασία Παναγιώτου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς Τομέα κ. Δημήτριος Τσέτσιλας και ο πρόεδρος του ΑΟΣ Τυρνάβου Χρ. Τσιτσιρίγγος.

Η επίσκεψη στον Συνεταιρισμό

Προηγήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ΑΟΣ, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία και γνωριμία με τα προϊόντα του Συνεταιρισμού, τα οποία κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην αγορά της χώρας και του εξωτερικού.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η στενή συνεργασία και η εμπιστοσύνη φορέων και επιστημόνων ιδιαίτερου κύρους οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους, προκειμένου τα προϊόντα της περιοχής του Τυρνάβου να βελτιώνονται συνεχώς και να αποτελούν σταθερά επιλογή των καταναλωτών σε όλη τη χώρα.

You Might Also Like

Πως θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Τυρνάβου το Σάββατο

Με εορταστικό ωράριο από σήμερα η αγορά της Λάρισας

Λευτέρης Αυγενάκης: Επίσημη η διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Άρπαξαν από τουρίστα τσαντάκι με διαμάντια αξίας 75.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη –Τον εκβίαζαν για να τα επιστρέψουν

Αλόνσο: «Θα δώσουμε όλα όσα έχουμε για να καταφέρουμε να περάσουμε»

TAGGED:ΕλλάδαΕπικαιρότιταΛαρισα
Share This Article
Facebook Email Print
Previous Article «Το κάστανο που κρατάει ζωντανά τα χωριά μας κινδυνεύει»: Τι φοβούνται οι παραγωγοί
Next Article Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΔΕΥΑ για τη μεταρρύθμιση των ΔΕΥΑ

Find Us on Socials

© 2024 ElassonaPress
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?