By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Elassona PressElassona PressElassona Press
  • Αρχική
  • Αθλητικά
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ Εθνική
    • Τοπικό
      • Α’ Τοπικό
      • Β’ Τοπικό
      • Γ’ Τοπικό
    • Αγγλία
    • Γαλλία
    • Γερμανία
    • Ισπανία
  • Επικαιρότητα
    • Ελλάδα
    • Τοπικά
    • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Αγροτικά
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
Reading: Στη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2025» συμμετέχει η Ζυθοποιία Πηνειού
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Elassona PressElassona Press
Emissão
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Αθλητικά
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ Εθνική
    • Τοπικό
    • Αγγλία
    • Γαλλία
    • Γερμανία
    • Ισπανία
  • Επικαιρότητα
    • Ελλάδα
    • Τοπικά
    • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Αγροτικά
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Elassona Press > Blog > Επικαιρότητα > Ελλάδα > Στη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2025» συμμετέχει η Ζυθοποιία Πηνειού
ΑρχικήΕλλάδαΕπικαιρότηταΛάρισα

Στη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2025» συμμετέχει η Ζυθοποιία Πηνειού

elassonapr
Last updated: 23 Σεπτεμβρίου 2025 19:05
elassonapr
2 μήνες ago
Share
Processed with VSCO with dog2 preset
SHARE

Η Ζυθοποιία Πηνειού συμμετέχει και φέτος στη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2025», προσκαλώντας το κοινό σε μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας με τη διαδικασία παραγωγής, τα νέα προϊόντα και τις πρόσφατες επενδυτικές καινοτομίες της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Λάρισα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους νέους χώρους του ζυθοποιείου, να συμμετάσχει σε οργανωμένες ξεναγήσεις και να γνωρίσει από κοντά τις εξελίξεις που σηματοδοτούν τη νέα εποχή της επιχείρησης. Η ολοκλήρωση της τρίτης φάσης επέκτασης περιλαμβάνει σύγχρονες υποδομές, εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και βελτιώσεις που ενισχύουν την παραγωγική ικανότητα, αναβαθμίζουν την ποιότητα και μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά την φάση της παραγωγής.

Ιδιαίτερη θέση στην παραγωγή κατέχουν πλέον τα προϊόντα χωρίς γλουτένη. Τέσσερις μπίρες της Ζυθοποιίας Πηνειού είναι πλέον πιστοποιημένες ως «Χωρίς Γλουτένη», παρέχοντας τη δυνατότητα κατανάλωσης και σε άτομα με δυσανεξία ή κοιλιοκάκη. Πρόκειται για τις ετικέτες LoLa Pilsner, LoLa IPA, Cambos Lager και τη νέα Pineios Sunshine. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της ήδη κατοχυρωμένης πιστοποίησης «Vegan», ενισχύοντας την προσβασιμότητα στα προϊόντα της και την κοινωνική διάσταση της παραγωγής.

Η Ζυθοποιία Πηνειού διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία, επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό από τη Θεσσαλία και ενισχύοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας με βάση την εντοπιότητα και τη δημιουργικότητα.

Παράλληλα, σχεδιάζεται η έναρξη της τέταρτης φάσης επέκτασης, με έμφαση στη δημιουργία προϊόντων με θετική επίδραση στον οργανισμό. Κεντρικό ρόλο στη νέα στρατηγική κατέχει η συνεργασία με την ελληνική καινοτόμο εταιρεία FoodOxys, με σκοπό την ανάπτυξη ζύθων με βιοδραστικά χαρακτηριστικά και την επιστημονική τεκμηρίωση της ποιότητάς τους μέσω πιστοποίησης AFQ.

Η συμμετοχή στη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2025» προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τη ζυθοποίηση ως διαδικασία αλλά και ως κουλτούρα που συνδέεται με τον τόπο, την κοινότητα και την καινοτομία.

Η είσοδος και η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Ωράριο επισκέψεων:

Σάββατο 27/09/2025, 18:00–21:00 (ξεναγήσεις: 18:30, 19:30, 20:30)

Κυριακή 28/09/2025, 13:00–19:00 (ξεναγήσεις: 13:30, 14:30, 15:30, 17:30)

Δηλώσεις συμμετοχής:

www.pineiosbrewery.gr/episkefthite-mas

Τηλ.: 2410 575710

Ο Δήμος Ελασσόνας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων με δράσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας
Μεταμορφώνει τη Δωδώνη ο όμιλος Σαράντη με επενδύσεις 300 εκατ.ευρώ
Κ. Σεμερτζίδου: Παραιτήθηκε από συντονίστρια Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ
Συνεργασία σταθμός για το εργοστάσιο Ζαχάρεως στη Λάρισα
ΥΠΑΝ: Αυξήσεις από 10,4% έως 62,3% σε βασικά τρόφιμα στην εξαετία 2019-2025 – H σύγκριση με την Ευρώπη
TAGGED:ΕλλάδαΕπικαιρότιταΛαρισα
Share This Article
Facebook Email Print
Previous Article Η Συμπαράταξη Λαρισαίων στη Ραχούλα: Διάλογος με την τοπική κοινωνία
Next Article Λάρισα: Προσποιήθηκε τον δημοτικό υπάλληλο και πήρε 3.500 ευρώ

Find Us on Socials

© 2024 ElassonaPress
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?